24 січня учні 1 – 11 класів завітали на екскурсію у шкільну музейну кімнату «Світлиця». Підготовлені екскурсоводи провели екскурсію на тему «Дух давнини».

         23 січня у школі серед учнів 1 – 7 класів пройшов конкурс дитячого малюнку «Ми майбутнє України», присвячений до Дня Соборності України.

         22 січня у школі було проведено історичну вікторину «Державні символи України», переглянуто фільм «Відтворення прадавньої історії» та проведено єдиний урок «Cоборна Україна».

          Відповідно до Графіку проведення атестаційної експертизи у період з 9 по 23 грудня 2013 року у школі було проведено атестаційну експертизу за Критеріями оцінювання діяльності загальноосвітніх навчальних закладів.

         За результатами атестаційної експертизи встановлено, що діяльність комунального закладу «Водянська середня загальноосвітня школа – загальноосвітній навчальний заклад І – ІІІ ступенів» у сфері загальної середньої освіти (початкова загальна, базова загальна, повна загальна середня освіта) відповідає достатньому рівню.

         14 січня 2014 року директор школи Берест В.І. оприлюднила результати державної атестації і зачитала висновки експертної атестаційної комісії, які практично співпадають з висновками самоаналізу.

             21 cічня у школі було проведено виховні години на тему «Видатні постаті. Вони родом з України», присвячена Дню Соборності України. В бібліотеці було організовано перегляд відеофільму «Собор на крові».

         20 січня пройшла загальношкільна лінійка «В Соборності наша сила», на якій прозвучали поетичні рядки, історичні факти, також учні школи переглянули документальний фільм «Акт злук. Відтворення історичної правди»